[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Нові можливості після Google I/O 2025
Пост # 1 (30.09.2025, в 12:42)
Вітаю. Мені стало цікаво дізнатися, що, на вашу думку, стане справжнім проривом серед нових ШІ-інструментів, а що — просто красивим демо без практичної ваги?
Пост # 2 (30.09.2025, в 12:45)
Доброго дня. Коли я прочитав статтю на https://journal.gen.tech/post/google-io-oglyad-trendiv-ta-novynok про Google I/O 2025, то відчув, що це не просто огляд - це гарне зібрання «що вже тут і зараз» з критичним поглядом. У статті детально розглянуто такі інструменти, як Imagen 4, автономний агент Jules, відео-генерація з аудіо Veo 3 та інші оновлення Gemini-платформи. Автор показує, як ці інструменти можуть реально стати в нагоді розробникам - не просто як експеримент, а як робочий інструментарій.
Особливо мене вразило, що High Bar Journal не просто перелічує новинки, а підкреслює переваги: наприклад, як Imagen 4 покращує якість зображень із деталізацією, як Jules може брати на себе частину коду, залишаючи мені контроль, та як Veo 3 розширює творчі можливості, створюючи відео з аудіо.
Я вважаю, що справжній прорив - це ті інструменти, які дозволяють перейти від ручної праці до делегування рутинних задач ШІ, але без втрати контролю. А те, що в статті наведені і плюси, і можливі обмеження нових технологій, робить її корисною не тільки для ентузіастів, а й для команд, що хочуть вирішувати реальні кейси вже зараз.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: