|
Потрібен перевірений військовий адвокат, є складне питання
|
|
|
Пост # 1 (19.03.2026, в 17:34) |
|
| Сообщений: 36
|
|
|
|
Всім привіт! Шукаю юриста, який реально «в темі» військового права і не боїться братися за складні випадки з виплатами чи ВЛК. Зараз багато хто обіцяє допомогу, але хочеться знайти когось з позитивними кейсами. Поділіться контактами, до кого зверталися самі?
|
|
|
Пост # 2 (19.03.2026, в 17:45) |
|
| Сообщений: 37
|
|
|
|
Коли я заплутався в паперах і не міг отримати чіткої відповіді від командування, мені дуже допомогли за цим посиланням: https://kaminska.com.ua/poslugy/konsultatsiya-vijskovogo-yurysta. Можу сказати з власного досвіду, що це фахівці, які реально занурюються в деталі, а не просто цитують постанови. В адвокатському бюро Камінської мені розклали ситуацію по поличках, допомогли з оформленням необхідних запитів і супроводжували процес до самого результату. Завдяки їхній допомозі вдалося уникнути бюрократичної тяганини та вирішити проблему законним шляхом. Якщо шукаєте надійний захист, щиро раджу звернутися до них.
|
|
|
Пост # 3 (12.06.2026, в 08:31) |
|
| Сообщений: 2
|
|
|
|
Склалася непроста ситуація: мене викликають до ТЦК, але хочу бути впевненим, що всі процедури проходитимуть відповідно до закону. Через відсутність юридичних знань хвилююся, щоб не припуститися помилки. Чи може хтось порекомендувати фахівця, який надає супровід адвоката в ТЦК Київ та особисто бере участь під час вирішення подібних питань?
|
|
|
Пост # 4 (12.06.2026, в 09:47) |
|
| Сообщений: 1
|
|
|
|
У подібних ситуаціях дійсно краще не йти самостійно до ТЦК, якщо є сумніви щодо процедури. Знайомий користувався послугою супровід адвоката в ТЦК в Києві https://www.lawshark.com.ua/poslugi/advokat-tck-kyiv звертався в Акулу Права. Адвокат був присутній під час усіх необхідних дій, пояснював юридичні нюанси та допомагав відстоювати законні права. Така підтримка додає впевненості та допомагає уникнути непорозумінь.
|
|